Mattias Käit aitas väravaga koduklubi suure võiduni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit (palliga).
Mattias Käit (palliga). Foto: FULHAM FC

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Mattias Käit käis Inglismaal taas Fulhami U23 meeskonna eest platsil ning aitas koduklubi võidule.

Fulham U23 alistas Premier League'i Cupi alagrupimängus Clchester Unitedi U23 võistkonna kogunisti 5:0. Avapoolajal läks Fulham kohtumist 1:0 juhtima ning teisel poolajal suudeti lüüa lisaks veel neli väravat.

Mattias Käit tegi Fulhami eest kaasa kõik 90. minutit ning oli meeskonna jaoks tõeliselt vajalik lüli. Esmalt sündis tema eeltööna mängu teine värav ning hiljem aitas eestlane Fulhamil ka 4:0 juhtima minna. Kohtumise viimase värava 87. minutil sai Käit ka ise värava kirja tehes lõppseisuks 5:0.

Fulham asub nüüd Premier League Cupil viie kohtumise järel teisel kohal, olles kogunud kokku üheksa punkti. Hetkel hoitakse sellega alagrupis teist kohta. Fulhami viimane kohtumine alagrupiturniiril toimub Readingu eakaaslaste vastu, kes on liidritena edasipääsu kindlustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles