Esimese kaotuse saanud Solskjær saatis mängijatele ähvarduse

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjaer tänab Old Traffordi publikut.
Ole Gunnar Solskjaer tänab Old Traffordi publikut. Foto: Martin Rickett / AP

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreenerina 12. mängus esimese kaotuse teeninud Ole Gunnar Solskjær teatas pärast allajäämist Paris St. Germainile: «Igaüks, kes nüüd end haletsema hakkab, väljakule ei pääse.»

ManUnited kaotas eile õhtul Meistrite liiga 1/8-finaali avamängus kodusel Old Traffordil Prantsusmaa esiklubile 0:2. «Mängijate esimene reaktsioon väljendab mõistagi pettumust. Meil läheb kordusmängus Pariisis raskeks. Ehitasime endale ette paraja mäe, mida ületada, aga miski pole võimatu,» teatas Solskjær pressikonverentsil.

Pärast hiilgavat algust suurklubi ajutise peatreenerina – 10 võitu 11 mängust – koges norralasest endine ründelegend esimest korda kaotusevalu. Ta lausus: «Meid toodi reaalsusesse, aga esimese värava lööja (Presnel Kimpembe – toim) oli väga õnnelik, et pärast Rashfordi pikali heitmist esimesel poolajal üldse väljakule jäi. Aga ma ei istu praegu siin, et sellest rääkida.»

Ta vaatas selle asemel hoopis tulevikku. Meeskonda on esmaspäeval ootamas Inglismaa karikasarja kohtumine Chelsea ja seejärel liigaduell suurrivaal Liverpooliga. «Iga mängija, kes nüüd seda kaotust ja iseend haletsema hakkab, järgmises kohtumises väljakule ei pääse. Seda pole vaja. Tunnetasime järgmist taset võrreldes sellega, millega seni harjunud olime. Me ei ole sel tasemel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles