Video: Di Maria vastab õllepudeli visanud ManUnitedi fännile väärikalt

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria ja PSG võtsid Manchesterist äärmiselt tähtsa võidu,
Angel Di Maria ja PSG võtsid Manchesterist äärmiselt tähtsa võidu, Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Eilne jalgpalli Meistrite liiga kohtumine Manchester Unitediga kujunes iseäranis tundeküllaseks ja edukaks Paris St. Germaini argentiinlasele Angel Di Mariale.

30-aastane ründav poolkaitsja veetis Manchester United ühe hooaja (2104/15), mis ei pakkunud rõõmu talle endale, klubile ega ka fännidele. Kui Di Maria eile õhtul PSG särgis Old Traffordile naasis, tervitasid ManUnitedi poolehoidjad iga tema pallipuudet vile ja/või buu-hüüetega.

Eriti tormiliselt reageeriti pärast seda, kui Punaste Kuradite kapten Ashley Young Di Maria parasjagu jõhkralt ja valusalt väljaku reklaamipiiretesse rammis.

Aga argentiinlane ei lasknud üdini vaenulikust õhkkonnast end häirida. Risti vastupidi. Kõik see küttis teda hoopis üles ning tagatipuks tõusis Di Maria 2:0 võidetud mängu absoluutseks võtmetegelaseks. Ta tegi külalistele mõlemale tabamusele kauni ja otsustava eeltöö.

Pärast üht tabamust pani ta käe kõrvale, osutades Old Traffordi tribüünidele: ma ei kuule teid! Kuid vahvaim hetk saabus 55. minuti lõpus, kui rahvamassist lendas Di Maria ette õllepudel. Staarpallur võttis selle kätte, imiteeris lonksu võtmist ja viskas murule tagasi.

Igatahes tol õhtul naeris ManUnitedi leer esimese ja Di Maria viimasena...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles