Sergei Zenjov lahkub Poolast. Uus klubi olemas? (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov veel heatujuliselt Cracovia ridades.
Sergei Zenjov veel heatujuliselt Cracovia ridades. Foto: MKS Cracovia SSA / Facebook

Eesti jalgpallikoondislane Sergei Zenjov lõpetas lepingu Poola klubiga Krakowi Cracovia ja sõlmib kõigi eelduste kohaselt peagi lepingu uue tööandjaga.

Cracovia teatas Zenjoviga vastastikkusel kokkuleppel lepingu lõpetamisest oma koduleheküljel. «Sergei Zenjov ühines Poola vanima spordiklubiga 2017. aastal. Siin viibitud aja jooksul osales ta 41 mängus: 39 Poola liigas ja kahes karikasarjas. Ta lõi viis väravat ja andis kaks tulemuslikku söötu. Sergei, tänud meie meeskonda esindamast ja edu edasises karjääris!» seisis avalduses.

Uudis ei üllata, sest aasta alguses lausus meeskonna peatreener Michal Probierz, et ei arvesta enam Zenjoviga.

Sellest ajast alates meeskonnast eraldi treeninud ääreründaja agent Andrei Stepanov ütles hiljuti Soccernet.ee-le: «Kui leiame talle praegu sobiva klubi, siis lahkume Cracoviast. Vastasel juhul jääme suveni Poola.»

Nüüdne sündmuste areng peaks seega tähendama, et 73 korda Eesti koondist esindanud 29-aastasel pärnakal on uus kosilane silmapiiril.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles