«PowerStage». WRC-sarja juhtliige: Eesti fännid on kogu rallimaailma tuumaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rallifännid mullu toimunud Soome MM-rallil, kus teatavasti Ott Tänak ja Martin järveoja (Toyota) tõusid poodiumi kõrgeimale astmele.
Eesti rallifännid mullu toimunud Soome MM-rallil, kus teatavasti Ott Tänak ja Martin järveoja (Toyota) tõusid poodiumi kõrgeimale astmele. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Iga autoralli MM-etapi nädala kolmapäeval ja rallijärgsel teisipäeval on Kuku raadios saade "Powerstage", kus Rauno Paltser ja Gustav Kruuda vaatavad eesolevale rallile otsa või räägivad toimunud võistlusest. Seekord on fookuses mõistagi Rootsi MM-ralli, kuid juttu tuleb näiteks ka WRC-sarja ja vormel-1 sarja erinevustest.

Saates esimeses pooles on võimalik kuulata intervjuud viimased viis aastat WRC-sarja turundusjuhina töötanud Peter Enckelliga, kes räägib nii eelnimetatud erinevustest, kirglikest Eesti fännidest kui ka autoralli MM-sarja kalendrisse pürgivast Rally Estoniast.

Samuti on ligi kahetunnilises saates luubi all juba homme algav autoralli MM-sarja teine etapp Rootsi talveralli, millega seoses on omajagu jagu ralli eel räägitud ilmast.

Kuula podcast saadet

Või kuula KUKU podcast vahendusel SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles