Video: Rooba skooris taas ning jätkab meeskonna parima väravakütina

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: ERIK PROZES / Raul Mee/Mollusk Media

Eesti jäähokikoondislane Robert Rooba ja tema koduklubi Jyväskylä JYP said võõral väljakul TPS Turku meeskonnalt 1:4 kaotuse.

Külalised viis seitsmendal minutil juhtima oma hooaja 15. tabamuse kirja saanud Rooba, kuid teisel kolmandikul tõi Petrus Palmu tabloole viiginumbrid ning mänguaja viimasel perioodil said veel käe valgeks nii Teemu Vayrynen, Aleksi Salonen kui ka Lauri Pajuniemi.

Video Rooba väravast:

 

25-aastane eestlane on tegemas konkurentsitult oma karjääri parimat hooaega, olles seni kogunud 22 resultatiivsupunkti ehk 15 väravat ja seitse väravasöötu. Seejuures on Rooba meeskonna parim väravalööja, kanadalase Eric Perrini nimel on teisena 14 tabamust.

Liigatabelis jätkab JYP 67 punktiga viimasena play-off’i viival kümnendal kohal, olles kogunud 15 meeskonna konkurentsis 15 võitu ja 20 kaotust. TPS Turku asub 89 punktiga teisel positsioonil, ülikindel liider on 112 silmaga Oulun Kärpät.

Järgmises voorus läheb JYP laupäeval koduväljakul vastamisi 12. kohal paikneva Kuopio KalPaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles