Piltuudis: Kris Meeke jäi testikatsel lumehange kinni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke Rootsi MM-ralli testikatsel.
Kris Meeke Rootsi MM-ralli testikatsel. Foto: Aleks Lesk

Ott Tänaku ja Martin Järveoja (Toyota Gazoo Racing WRT) tiimikaaslane Kris Meeke sõitis Rootsi MM-ralli testikatse kolmandal läbimisel teelt välja ning vajas lumehangest taas rajale pääsemiseks pealtvaatajate abi.

Vahejuhtum võttis aega ligi kolm minutit, mistõttu oli põhjaiirlase 6,86 km pikkuse testikatse lõplik aeg 7.26,2. Kuna aga võistlusmasin jäi terveks, siis sõitis Meeke neljandal läbimisel oma päeva parima aja 4.07,5, mis oli paremuselt neljas tulemus.

Testikatsel näitas kiireimat aega belglane Thierry Neuville (Hyundai), kes läbis 6,86 km pikkuse teekonna parimal juhul ajaga 4.05,0. Talle järgnesid 2,2-sekundilise kaotusega Ott Tänak (Toyota) ja 2,3 sekundiga alla jäänud kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier (Citroën). Toyota ridades Rootsi talverallil erandkorras kaasa lööv 51-aastane soomlane Marcus Grönholm, kes tulnud kahel korral maailmameistriks, näitas paremuselt 18. aega (+11,9).

Rootsi ralli esimene kiiruskatse algab juba neljapäeva õhtul Eesti aja järgi kell 21. Jälgi otseülekannet Postimehe ja Kanal 12 vahendusel ning loe otseblogi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles