Westbrook tegigi seda – Wilt Chamberlaini rekordist sai ajalugu!

Lauri Birkan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oklahoma City staarmängija Russell Westbrook korraldas eile võimsa tulevärgi, visates New Orleansi vastu 44 punkti ning purustas enam kui pool sajandit püsinud NBA-rekordi.

Westbrook tegi kolmikduubli juba 11 mängus järjest kui viskas New Orleansi vastu 44 punkti, korjas 14 lauapalli ning jagas 11 resultatiivset söötu.

Ehkki Westbrooki suur kordaminek ei päästnud Oklahomat kaotusest – kodusaalis mänginud New Orleans võitis tulemusega 131:122 –, ületas Westbrook oma 11 järjestikuse kolmikduubliga NBA ühe vanima rekordi, mis kuulus kuini eilseni legendaarsele Wilt Chamberlainile. 1968. aastal õnnestus Chamberlainil teha kolmikduubel üheksas järjestikuses mängus.

Eilse kohtumise võitjatel tuli ka üks mõru pill alla neelata. Nimelt kaotasid nad juba mängu keskel hea korvialuse võitlejana tuntud Anthony Davise, kes vigastas tõsiselt õlalihast ning peab mõneks ajaks mänge pingilt vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles