Kolmekordne Grammy-võitja kirjutas Mayweatherit sõimava laulu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Räppar T.I., passi järgi Clifford Joseph Harris Jr., kurjustab oma värskeimas loos poksitähe Floyd Mayweatheriga, sest too käis poodlemas skandaali keskmes olevas nooblis kaupluses.

Luksusbränd Gucci sattus eelmisel nädalal skandaali seoses pulloveriga, mille krae punasega ümbritsetud auk meenutas mustanahaliste ajalooliselt rassistlikku kirjeldust. Mayweatherit see ei häirinud ja tema käis vaatamata avalikkuses lõõmavale pahameelele ikka Gucci poes ostlemas. Poksituusa abilised väljusid kauplusest sülemitäie kaubaga.

Mitmed mustanahalised kuulsused, näiteks filmilavastaja Spike Lee, on Mayweahteriga käitumise pärast kurjustanud. Nüüd hüppas rongile ka T.I., kes avaldas loo «Fuck Nigga», mille kaanel Mayweather skandaalset pulloveri kannab. «Mind ei koti, kui palju raha sul on, mida sa sellega tegid, kas sa kasutasid seda, et mõjutada ja muuta oma rikkusega asju paremuse poole. Selle asemel lähed sa parem ja ostad kulinaid. Mida iganes!» kõlab üks tõlgitud fraas laulust. Ülejäänud pala pilab pensionil poksija pillavat elustriili.

Gucci on 900 dollarit maksnud kudumi pärast vabandanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles