Cretu ja Rikberg šokeerisid Poola võrkpalli valitsejat ja unistus play-off'ist elab

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu ja Alar Rikberg rõõmustamas.
Gheorghe Cretu ja Alar Rikberg rõõmustamas. Foto: PlusLiga

Rzeszowi Asseco Resovia meeskond alistas Poola meistrivõistlustel võõrsil 3:0 (25:17, 25:21, 25:21) liiga liidrit ja viimasel kolmel hooajal kaks kodust meistritiitlit võitnud Kędzierzyn-Koźle Zaksat.

Cheorghe Cretu ja Alar Rikbergi juhendatava Rzeszowi jaoks oli tegu üliolulise võiduga: mängu tulemusel kerkiti liigas kaheksandale kohale, kuid viimane play-offi viiv positsioon, kuues, mida hoiab praegu Renee Teppani koduklubi Bełchatów, on vaid ühe punkti kaugusel. Tõsi, Bełchatów on pidanud jälitajatest hetkel ühe mängu vähem, aga samas on kaotatud kuus matši jutti.

«Meie meeskonna jaoks pole seis hea. Meil on palju vigastusi ja me ei saanud pikalt isegi normaalselt treenida. Peame tugevad olema – muu pole oluline,» vahendab Poola liiga koduleht Teppani mõtteid. Pühapäeval kohtutakse liiga 12. meeskonna, Rainer Vassiljevi abistatava Lubini Cuprumiga.

Kolm mängu jutti võitnud Rzeszow oli see kokku seitsmes võit 18 mängust. Poola liiga põhihooaja lõpuni on neil jäänud veel kuus matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles