Madridi Real sai koduväljakul ootamatu kaotuse, Ramos saadeti platsilt minema

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik näitab Sergio Ramosele punast kaarti.
Kohtunik näitab Sergio Ramosele punast kaarti. Foto: SUSANA VERA / REUTERS

Hispaania jalgpalli meistrivõistlustel teenis Madridi Real hooaja seitsmena kaotuse, kui jäi koduväljakul 1:2 alla Gironale.

Madridi Real läks kohtumist Casemiro 25. minuti väravast juhtima. Mängu 65. minutil tõrjus Madridi Reali kapten Sergio Ramos trahvikastis käega Girona mängija pealelöögi, mille eest teenis kollase ka kaardi. 11 meetri karistuslöögi realiseeris Cristhian Stuani. Kümme minutit hiljem lõi Portu külalismeeskonna 2:1 juhtima.

Mängu 90. minutil sai Ramos käärlööki üritades ohtliku mängu eest oma teise kollase kaardi ning pidi platsilt lahkuma. Mängu lõpuhetkedel teenis Real nurgalöögi ning nende väravavaht Thibaut Courtois pääses ka pealelöögile, ent tema löök lendas napilt väravast mööda.

Hispaania kõrgliigas on Madridi Real 45 punktiga kolmandal kohal. Liider Barcelonal on punkte 54, teisel kohal oleval Madridi Atleticol 47. Girona hoiab 27 punktiga 15. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles