Hyundai WRC-tiim tegi sõitjate seas ootamatu vangerduse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen, Thierry Neuville ja Sebastien Loeb
Andreas Mikkelsen, Thierry Neuville ja Sebastien Loeb Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Kui järgmisel MM-rallil Mehhikos on Hyundai meeskonna rivistus selline, nagu ammu välja reklaamitud ehk Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo, siis järgnevaks Korsika etapiks naaseb i20 Coupe rooli Sebastien Loeb. Üllataval kombel aga mitte Sordo asemele.

Hyundai andis täna välja lühikese pressiteate, kus selgitatakse, et plaanid on võrreldes esialgsetega muutunud. Varasemalt täishooaja kaasa tegema pidanud Mikkelseni asemel panustatakse Korsikal kahele asfaldispetsialistile ehk prantslasele Loebile ja hispaanlasele Sordole.

Meeskonna ametlik selgitus on, et nõnda on neil maksimaalselt hea võimalus hooaja kokkuvõttes võidelda MM-tiitlile, kuid rallimaailmaga kursis olevate inimeste jaoks pole mingi üllatus, et tiim on peatselt kaks hooaega enda ridades olnud Mikkelseni sooritustes väga pettunud. Volkswageni meeskonnas mehetegusid teinud norrakas pole suutnud pärast Saksa tiimi loobumist varasemat kiirust leida ja 18 rallilt Hyundaiga on tema ainsaks poodiumikohaks mullune kolmas koht Rootsist. Korsikal leppis ta eelmisel aastal seitsmenda kohaga.

Hyundai pressiteade Mikkelseni tagandamise kohta.
Hyundai pressiteade Mikkelseni tagandamise kohta. Foto: Hyundai Motorsport GmbH
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles