Võimas! Sildaru valiti Osaka ees USA Spordiakadeemia kuu parimaks sportlaseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: Jeff Swinger

USA Spordiakadeemia nimetas kuu parima naissportlaseks Eesti freestyle-suusataja Kelly Sildaru.

Internetileheküljel www.ussa.edu toimunud hääletuse põhjal valiti jaanuarikuu parimaid sportlaseid, kus peale Sildaru olid naistest nomineeritud veel Alysa Liu (iluuisutamine, USA), Katelyn Ohashi (iluvõimlemine, USA), Naomi Osaka (tennis, Jaapan), Fanny Smith (suusakross, Šveits) ja Elana Meyers Taylor (bobisõit, USA).

Sildaru, kes võitis möödunud kuul X-mängudelt kolm medalit, suutis hääletuse tulemusena edestada tennisisti Osakat, kes võitis Austraalia lahtised. Ühtlasi oli ta esimene naine pärast 2001. aastat, kes suutis võita kaks suure slämmi turniiri järjest.

Meestest valiti kuu parimaks sportlaseks Johannes Thingnes Bö, kes suutis laskesuusatamise MK-sarjas võtta juba 11. etapivõidu, millega jõudis lähedale vägevale rekordile – nimelt on ühe hooaja jooksul suutnud üks sportlane võita maksimaalselt 14 etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles