Endine NBA meister seisis silmitsi viieaastase vangistusega

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glen Davis tuli 2008. aastal Boston Celticsiga NBA meistriks.
Glen Davis tuli 2008. aastal Boston Celticsiga NBA meistriks. Foto: Jim Rogash/AFP/Scanpix

Üheksa aastat korvpalliliigas NBA mänginud Glen Davis võib kergendatult hingata: tema narkootikumikaasus päädis 15 000 euro suuruse rahatrahviga ning vangi sportlast ei panda.

Hüüdnime Suur Tita kandev Davis vahistati aasta tagasi ühes Marylandi hotellis. Sportlasel oli sel hetkel kaasas 126 grammi kanepit ja 92 000 dollarit ehk 81 000 euro väärtuses sularaha. Meest süüdistati narkootilise aine omamises ja selle edasimüügis. Süüdimõistmisel võinuks teda oodata kuni viieaastane vanglakaristus.

Kohtuveskid jahvatavad USAs aeglaselt, aga nüüd jõudis Davis lõpuks prokuratuuriga kokkuleppele. Kuna süüdistajatel pole tõendeid sellest, et Davis reaalselt kanepi müümisega tegeles, oldi nõus tal minna laskma – seda juhul, kui sportlane tasub 15 000 dollari (13 200 eurot) suuruse trahvisumma. Nii ka läks.

Davis mängis NBAs Boston Celticsi, Orlando Magicu ja Los Angeles Clippersi meeskonnas. Celticsiga tuli ta 2008. aastal ka unelmate korvpalliliiga meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles