Talts meenutas Kanguri krutskeid: ta pani mulle tooli kotti!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilses Kanal2 saates «Õhtu!» olid saatejuhtide Robert Rooli ja Jüri Butšakovi külalisteks Eesti kolm korvpallimusketäri Janar Talts, Kristjan Kangur ja Gregor Arbet. Neil kõigil seisab 21.veebruaril Saku Suurhallis valikmängus Serbiaga viimane matš Eesti koondise eest.

Saatejuht Robert Rool uuris meeste käest, et kas nad ise tahtsid hirmsasti veel koondise eest mängida või peatreener Tiit Sokk ikka palus neil väljakule tulla. Talts vastas selle peale naljatades, et eks Sokk ikka puikles algul vastu, kuid lõpuks oli nõus, et vanemad mehed saaksid korra veel koondisedressi selga tõmmata.

Korvpallilegendidel paluti muuhulgas meenutada mõningaid teravamaid juhtumisi teine teise kohta. Taltsil oli lugu Kangurist varnast võtta: «Kui Itaalias Kanguriga koos mängisime, siis jagasime võistlusreisidel tuba. Kristjan on selline krutskivend, et talle meeldis igasuguseid asju enne hotellist lahkumist mulle kotti toppida. Vahest oli seal hotellitoa telefon, teinekord mõni muu asi. Aga ükskord koguni tool! Nii, et iga kord enne lahkumist tuli koti sisu üle vaadata.»

Vaata pikemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles