Legendaarne Djordjevic Eesti legendide lahkumisest: homme ei ole me teile head peokaaslased! (1)

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandar Djordjevic.
Aleksandar Djordjevic. Foto: FrankHoermann/SVEN SIMON / imago/Sven Simon

Serbia korvpallikoondisel oleks tarvis MM-valiksarjas kahest viimasest mängust Eesti ja Iisraeliga võtta vähemalt üks võit, et kindlustada grupis 3. koht ja sellega koos ka pääs MMile. Nõnda on serblastel plaanis ära rikkuda ka Eesti legendide Gregor Arbeti, Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi lahkumispidu.

Kui Serbial Eestit homme võita ei õnnestu, siis variant B on pühapäeval kodus alistada Iisrael. 2013. aastast Serbia korvpallikoondist juhendav Aleksandar Djordjevic võttis aga võrreldes septembrikuise mänguga Belgradis Tallinna kaasa täiesti uuenenud koosseisu. Sügisesest meeskonnast on selleks mänguks üles antud vaid neli meest: Dragan Milosavljevic (Unicaja), Marko Simonovic (Zenit), Stevan Jelovac (Gaziantep), Miroslav Raduljica (Jiangsu Dragons).

Djordjevic ütles Postimehele, et Serbia koondis on tulnud mängu Eestiga võitma. «Oleme mentaalselt hästi valmistunud ja meid rahuldab ainult võit. Tean, et teil on siin kolmel mehel lahkumismatš, kuid ütlen kindlalt, et homme ei ole me teile head peokaaslased!»

Võidumõtted olid peas ka Eesti peatreeneril Tiit Sokul. «Eks kodumänge minnakse alati võitma,» ütles Sokk. Talle sekundeeris ka Kangur: «Ikka läheme võitma, kuidas teisiti. Kuigi väga raske saab see olema. Serbia on maailma edetabeli 4. meeskond ja neil on nii 30–40 meest, kes võivad koondises mängida.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles