Rongi alt välja tulnud Guardiola: me pole Meistrite liigaks valmis

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola.
Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola. Foto: MATTHEW CHILDS / Action Images via Reuters

Manchester City jalgpalliklubi mängijad pidasid Meistrite liigas eilse päeva viimastel tundidel kaheksandikfinaali avakohtumise, kui suutsid võõral väljakul alistada kümne mehega 1:2 kaotusseisust tulemusega 3:2 Schalke 04 meeskonna.

City läks kohtumist 18. minutil Sergio Agüero väravast juhtima. Schalke teenis aga 38. ja 45. minutil penaltid ning mõlemal puhul oli 11 meetri punktilt täpne Saksamaa meeskonna poolkaitsja Nabil Bentaleb.

Teist poolaega alustas City marulise survega, ent 68. minutil teenis Nicolas Otamendi oma teise kollase kaardi ning City jäi vähemusse. Hoolimata sellest suudeti mängida ohtlikult ning 78. minutil lõi Schalke endine ründaja Leroy Sane oma vanale koduklubile karistuslöögist imeilusa värava. City võidutabamuse autor oli 90. minutil Raheem Sterling.

Valitsev Inglismaa meistermeeskond on tänavu Meistrite liigas üks soosikutest, kuid City peatreener Pep Guardiola seadis selle väite kahtluse alla. «Tulemus on suurepärane, kuna lõime võõrsil kolm väravat, kuid andsime neile kaks väravat ning punase kaardi. Seega me pole veel valmis sellel tasemel Meistrite liigas võitlema,» sõnas Guardiola matšijärgsel pressikonverentsil.

«Ma tean, kuivõrd raske on mängida Saksamaal. Lüüa võõrsil kümne mehega kolm väravat on väga meeldiv ning ma olen rahul, kuid see pole piisav,» tõdes 48-aastane hispaanlane.

«Meie meeskonna tegemisi on lust jälgida, kuid ma ei tea, kui kaugele jõuame. Loodetavasti saame fännidelt korduskohtumises piisavalt toetust ning suudame enda taset tõsta,» lisas Guardiola.

City ja Schalke korduskohtumine on kavas 12. märtsil Manchesteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles