Video: Rooba oli JYPi võidumängus punase laterna vastu resultatiivne

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba (keskel, number 88) Jyväskylä JYPi särgis.
Robert Rooba (keskel, number 88) Jyväskylä JYPi särgis. Foto: Twitter / Jyväskylä JYP

Eesti jäähokikoondislane Robert Rooba jätkas hea hooga Soome kõrgliigas oma hooaega, kui sai Jyväskylä JYPi 4:3 võidumängus Pori Ässäti üle kirja nii värava kui ka tulemusliku söödu.

Võõral väljakul liigatabeli viimase meeskonna vastu peetud kohtumises läks JYP juba avakolmandikul 2:0 juhtima, kui esmalt skooris Rooba söödust tšehh David Tomášek ning soomlasest vanameister Jarkko Immonen duubeldas seisu.

Teise kolmandiku kaheksandal mänguminutil näitas aga 25-aastane eestlane head väravavaistu ning suurendas eduseisu juba kolmeväravaliseks (vaata väravat siit alates 51 sekundist).

Kodumeeskond polnud aga alla andnud, kui Jouka Juhola ja Saku Salmela tabamustest vähendati kaotusseis minimaalseks. Viimase kolmandiku teisel minutil tõi Mikko Salmio tabloole koguni viiginumbrid, kuid oma kohtumise teise värava kirja saanud Immonen päästis JYPile viis minutit hiljem magusa võidutulemuse.

Oma parimat hooaega tegeva Rooba arvele on nüüd kogunenud 24 resultatiivsuspunkti ehk 16 väravat ja kaheksa söötu. Seejuures jätkab eestlane oma meeskonna parima väravakütina, teisel kohal on selles arvestuses 15 tabamusega Immonen.

Liigatabelis jätkab JYP 72 punktiga viimasena play-off’i viival kümnendal kohal, olles 15 meeskonna konkurentsis kogunud 16 võitu ja 20 kaotust. Ässät asub 45 silmaga viimasel positsioonil, suveräänne liider on 118 punktiga Oulun Kärpät.

Juba homme läheb JYP koduväljakul vastamisi liigatabeli eelviimase meeskonna KooKooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles