Video: munad pihku haaranud Simeone: ma lihtsalt pidin seda tegema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico jalgpallimeeskonna argentiinlasest peatreener Diego Simeone on tuntud emotsionaalse juhendajana.
Madridi Atletico jalgpallimeeskonna argentiinlasest peatreener Diego Simeone on tuntud emotsionaalse juhendajana. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Madridi Atletico jalgpalliklubi peatreener Diego Simeone vabandas, et tähistas eile Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises Torino Juventuse vastu Jose Gimenezi 78. minuti avaväravat nähtud moel.

Nimelt haaras emotsionaalse treenerina tuntud argentiinlane värava järel oma munadest ning raputas neid fännide suunas. «See tuli südamest,» ütles ta 2:0 võiduga lõppenud matši järel intervjuus BBC-le. «Ma tunnistan, et see polnud ilus žest, aga ma tundsin, et pean seda tegema,» rääkis Simeone.

«Ma tegin seda kunagi Lazios mängijana ning ka nüüd seetõttu, et näidata meie fännidele, et meil on munad. Kui keegi solvus selle peale, siis minu võimuses on ainult vabandada. See polnud suunatud teisele meeskonnale, vaid meie oma fännidele,» lisas 48-aastane argentiinlane.

Atletico ja Juventuse korduskohtumine toimub 12. märtsil Torinos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles