Järelvaadatav: Johaugi tagasitulek lõppes MM-tiitliga, Norrale kaksikvõit (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Norra suusatäht, mullu võistluskeelust vabanenud Therese Johaug teenis Seefeldi MMil oma kaheksanda MM-tiitli, domineerides esimesest kilomeetrist naiste 7,5 (kl) + 7,5 (v) suusavahetusega sõitu. Norra sai kaksikvõidu, sest teisena lõpetas pinevas heitluses Ingvild Flugstad Östberg (+57,6). Pronksmedali teenis venelanna Natalja Neprjajeva (+58,7). 

Postimehe ja Kanal 2 otseülekannet kommenteerivad Margus Uba ja Timo Tarve. Postimehe otseblogis on eksperdiks suusataja Kristjan Koll.

ENNE SÕITU:

Suusavahetusega sõit jätab suure tõenäosusega tiitlivõistlusega hüvasti ja tulevikus sõidetakse MMil taas tavalist jälitussõitu. Seega näeb boksipeatusi medalisõitudes viimast korda.

Kes osutub naistest kõige kiiremaks? Suurfavoriidid on norralannad: esimese kahe numbri all startivad Ingvild Flugstad Østberg ja Therese Johaug. Numbri all kolm tuleb rajale venelanna Natalia Neprajeva, neljas on Krista Pärmäkoski. Kui võitja tuleb kaugemalt MK-sarja juhtivnelikut, on tegu juba üllatusega.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles