Veteranid lahkusid aplausi saatel: Päris selge on see, et täna magama ei lähe. Aga süda on rahul!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts, Kristjan Kangur ja Gregor Arbet
Janar Talts, Kristjan Kangur ja Gregor Arbet Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti koondise kolm legendaarset mängijat Janar Talts, Kristjan Kangur ja Gregor Arbet pidasid täna korvpallikoondise eest viimased kohtumised. Õnnelikud veteranid kinnitasid, et lõpetada saab rahus südamega. 

«Vägev! Surusime Serbia publiku abiga maha,» lausus Arbet pärast mängu. Küsimusele, kas see võis olla koodisekarjääri eredaim hetk, vastas koondises 156 mängu pidanud legend: «Kas see just kõige eredam hetk on, aga väga hea on nii lõpetada.»

Ka Kangur jäi kohtumise järel tulemusega selgelt rahule: «Võidu pärast me siin olimegi. Võidu tõi võistkondlik mäng ja nooremad mehed, kes näitasid oma küpsust. See oli puhtalt uute meeste võit ja meie mäng. Meie asi oli neid toetada.»

Lõpetanud legendidest enim, 160 kohtumist pidanud Talts saab oma sõnul rahuliku südamega koondisesärgi seljast võtta: «Hea emotsiooniga on hea lõpetada.  Päris selge on see, et ma täna magama ei lähe! Süda on rahul, vihased noored tulevad peale. Drell oli tubli. Eks see värin läheb kolmanda mänguga üle. Ta on minustki pikem, meie põlvkonna mängijate jaoks on see nagu öö ja päev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles