Koondise peatreener Sokk mängu päästnud visetest: kolmesed peab sisse viskama, see on elu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk oli rahul meeskonna esitusega 2016. aastal olümpamängudel hõbemedali võitnud Serbia koondise vastu. 

«Kõik tahtsid mängida ja kõik võitlesid. Hoida Serbia 70 punkti peal on hea. Me nii tugevad vist rünnakul pole, et ise 90 punkti suudaks visata. Õnneks suutsime nemad 70 peal hoida ja mõned visked ise rohkem sisse panna ja nii see läks,» rääkis Sokk pärast kohtumist.

Ma arvan, mängisime kaitses okeilt. Viskad paar palli rohkem sisse ja sellest piisab, aga täna oli peamine ikkagi kaitsemäng. Meile olid võimekad mehed vastas, sellesmõttes oli hea võit,» rääkis Sokk. 

Rääkides tähtsatest kolmestest, millega mängus suudeti püsida, lausus koondise peatreener: Eks kolmesed peab sisse viskama, see on elu. Meie pikad mängijad on harjunud kolmeseid viskama. Tihti viskame kolmeseid liialt mööda, täna viskasime sisse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles