Arsenal pääses Euroopa liigas ehmatusega, Chelsea alistas kindlalt Malmö

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sokratis väravat tähistamas.
Sokratis väravat tähistamas. Foto: Martyn Haworth / imago/Focus Images

Täna toimusid Euroopa liigas 1/16-finaalide teised kohtumised. 

Pärast avakohtumises saadud üllatuslikku 0:1 kaotust suutis Arsenal korduskohtumises end Bate Borissovi vastu kokku võtta. Arsenal asus kohtumist 4. minutil Zahkar Volkovi omaväravast juhtima ning 39. minutil suurendas Shkodan Mustafi Arsenali eduseisu. Lõppseisu vormistas 60. minutil Sokratis.

Koduliigas suurtes raskustes olev Londoni Chelsea kohtus Euroopa liigas Malmö FF-iga, keda avakohtumises napilt 2:1 võita suudeti. Koduväljakul suutis Chelsea taas Malmöst üle olla, sel korral 3:0 ning nii ka järgmisesse ringi pääseda. Chelsea väravate eest hoolitsesid sel korral Oliver Giroud, Ross Barkely ja Callum Hudson-Odoi.

Lisaks Arsenalile ja Chelsea'le tagasid edasipääsu ka Zagrebi Dünamo, Frankfurdi Eintracht, Napoli, Salzburg, Valencia, Villareal, Peterburi Zenit, Krasnodar, Rennes, Inter, Benfica, Kiievi Dünamo ja Prahha Slavia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles