Järelvaadatav: Pärnu võttis koduväljakul Tallinna Selveri üle kindla võidu ning sammus finaalturniirile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Credit24 võrkpalli meistriliigas jõudis teise meeskonnana järgmisel nädalavahetusel Tartu Ülikooli spordihoones nelja tiimi osalusel peetavale finaalturniirile Avo Keele juhendatav Pärnu võrkpalliklubi, kelle mängumehed alistasid veerandfinaalis teist mängu järjest tulemusega 3:0 (25:19, 25:17, 25:17) Tallinna Selveri ametikaaslased.

Võitjate parimana tõi brasiillane Chizoba Neves Atu 20 punkti, Credit24 meistriliiga jaanuarikuu parimaks mängijaks tunnistatud Ilja Kovaljov lisas 16 silma ja kolm blokipunkti. Selveri resultatiivseimaks kerkis 15 punktiga Albert Hurt.

Teises tänases kohtumises alistas Tartu Bigbank koduväljakul tulemusega 3:0 TalTechi ning jõudis samuti 1.–2. märtsini koduväljakul peetavale finaalturniirile.

Enne mängu:

Paari avamängu neljapäeval Tallinnas võitis Pärnu skooriga 3:1.

Selveri nurgaründaja Oliver Orav rääkis matši eel Volley.ee-le: «Pärnu on meid (sel hooajal) küll kolmel korral võitnud, aga kõik mängud, sealhulgas nüüd see veerandfinaalmäng, on kõik olnud väga tasavägised ja seepärast ei saa öelda, et nemad on nüüd favoriidid. Pärnul on küll veidi pikem pink, aga ka meil on kõik terved. Seda mängu läheme mängima samamoodi nagu kõiki eelmiseid.»

Avo Keel ütles kommenteeris pärast esimest matši: «Loodame, et Selveril see selg vastu seina tunne kuklas ikkagi veidi torgib ja nende mängu mõjutab. Tahame ise seda tunnet pühapäeval vältida.»

Peaks Selver matši võitma, mängitakse kolmas kohtumine pühapäeval Pärnus kell 17.00. Sedagi näitaks Postimees!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles