Eesti kohtunikud teenindavad kõrgetasemelisi mänge

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtunik Juri Frischer.
Jalgpallikohtunik Juri Frischer. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti jalgpallikohtunikud ja ametnikud on saanud määramisi erinevatel kõrgetasemelistel Euroopa turniiridel.

Eesti kohtunikebrigaad teenindas sel kolmapäeval UEFA noorteliiga mängu FC Midtjylland (Taani) - AS Roma (Itaalia). Mängu kohtunik oli Juri Frischer, keda abistasid Veiko Mõtsnik ja Sander Saga. Teisipäeval toimunud UEFA noorteliiga matšil GNK Dinamo (Horvaatia) - FC Lokomotiv Moskva (Venemaa) oli mängu delegaadiks Oleg Harlamov.

Abikohtunik Karolin Kaivoja valiti välja järgmisel nädalal algavale rahvusvahelisele turniirile, mis toimub Küprosel (Cyprus Women’s Cup). Kõrgetasemelisest naiskondade turniirist võtavad teiste seas osa Belgia ja Itaalia rahvuskoondised. Teistest maailmajagudest pakuvad konkurentsi ka FIFA edetabeli 40 parema sekka kuuluvad Nigeeria, Tai ja Mehhiko.

Jätkuvalt on võimalik registreerida ka Eesti kohtunike baaskursusele «Kohtunike kool», mis toimub tänavu üle Eesti. Esimene koolitus algab juba järgmisel nädalal! Täpsema info leiab jalgpalliliidu koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles