Kristin Kuuba Austrias veerandfinaalis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuuba
Kristina Kuuba Foto: Oleg Harchenko / Eesti Sulgpalliliit

25000 dollari suuruse auhinnafondiga sulgpalli turniiril Austrias on Kristin Kuuba mänginud end veerandfinaali.

Kuuba alistas eile avamängus võistlustel teisena asetatud Neslihan Yigiti Türgist. Kuueteistkümne parima seas tuli tema vastaseks Sara Penalver Hispaaniast (BWF 94). Kolmegeimiliseks kujunenud mängus andis esimeses geimis mitut geimi palli omanud Kuuba eduseisu käest, kuid teises geimis enam sama viga ei korranud viigistades seisu. Kolmas geim kulges juba Eesti esireketi domineerimisel ja kogu mäng lõppes tulemusega 23-25, 21-16, 21-11. Veerandfinaalis mängib Kuuba (BWF 73) Tai esindaja Porntip Buranaprasertsuki (BWF 67) vastu, kes oli mõned aastad tagasi maailma edetabeli esikümne mängija.

Raul Mustal meeste üksikmängus edasipääs kaheksandikfinaalist ei õnnestunud. Kvalifikatsioonist põhiturniirile jõudnud hiinlase Liu Haichao vastu võitis Must küll esimese geimi, kuid kaotas kaks järgmist 21-17, 17-21, 11-21.

Ka naiste paarismängus pidid teises ringis Helina Rüütel ja Kati-Kreet Marran kolmes geimis tunnistama Jaapani paari Sayaka Hobara ja Natsuki Sone paremust 21-19, 16-21, 14-21 ning jäid jagama 9. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles