Maailma parim jalgpallur pikendas Madridi Realiga lepingut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric.
Luka Modric. Foto: Manu Fernandez / AP

Mulluse eduka jalgpallihooaja eest nii maailma parima jalgpalluri auhinna Ballon d'Ori kui ka rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA), Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) ja MMi parima mängija auhinnad pälvinud Horvaatia koondise kapten Luka Modric pikendas Madridi Realiga lepingut kuni 2021. aasta suveni.

Uue lepinguga on Madridi Real taganud Ballon d'Ori omaniku klubisse jäämise kuni 36-aastaseks saamiseni ning lõpetab sellega kõik varasemad kuulujutud Milano Interiga ühinemisest. See jääb tõenäoliselt ka Modrici viimaseks profilepinguks jalgpallurina, vahendab Soccernet.ee.

Horvaat liitus Madridi Realiga 2012. aasta suvel, kui Jose Mourinho suutis maestro Tottenhamist Hispaania tippklubisse tuua. Modricil võttis omajagu aega, et kohaneda uue meeskonna dünaamikaga, kuid oma teisel hooajal sai temast Los Blancose üks säravamaid mängumehi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles