Video: Grete Udras täitis sise-EMi normi, aga võistlema ei pääse

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Udras.
Grete Udras. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti kõrgushüppaja Grete Udras täitis Tallinna lahtistel meistrivõistlustel sise-EMi normi (1.90) ning sai esikoha, kuid kahjuks jäi ta kaks päeva hiljaks, sest normitäitmise tähtaeg oli kolmapäeval.

Nädal tagasi ületas 30-aastane Udras Eesti sisemeistrivõistlustel kõrguse 1.88 ning jäi ootama Glasgow sise-EMile vabapääset, kuid paraku Eesti kergejõustikuliidu taotlust ei rahuldatud.

«Eile sain teada, et ma kahjuks EMile ei pääse! Mis seal ikka,» andis Udras täna sotsiaalmeedia vahendusel teada.

Tänavu Šotimaal Glasgows peetaval sise-EM on kavas 1.–3. märtsini.

Video Grete Udrase tänasest sooritusest:

 

Juba kaheksa aastat tagasi 1.92 ületanud Udras on vahepealsetel hooaegadel esinenud varasemaga võrreldes kahvatult, kuid püssi pole ta enesesõnul kunagi põõsasse visanud. Eelmisel nädalal Postimehele oma tulevikuplaanidest rääkides Udras välja julge sihi: «Täna ma julgen seda öelda, et soovin tuleval aastal Tokyo olümpiale minna, ja mitte ainult minna, vaid seal ka hästi võistelda.»

Eestit sõidab Šotimaale esindama neli sportlast: mitmevõistlejad Janek Õiglane ja Karl Robert Saluri ning kolmikhüppajad Tähti Alver ja Merilyn Uudmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles