PM Seefeldis. Alakomitee juht üllatajast Maltsevist: tegime talle hinnaalandust (1)

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete alakomitee juhi Rauno Loidi sõnul sai suusahüppekoondise noorim liige Kevin Maltsev (18) hakkama üllatusega, kui pääses MMil Seefeldis ainsa eestlasena homsele põhivõistlusele. Artti Aigro (19) ja Martti Nõmme (25) pidid leppima vaid eelvõistlusega.

«Kevin tegelikult üllatas meid kõiki, kui rääkida sellest, et tegime talle natuke hinnaalandust ja tõime ta kolmanda mehena siia. Ehk siis statuudi järgi ta ei oleks pidanud siia pääsema, aga alakomitees peetud arutelu tulemusena otsustasime ta siia tuua,» rääkis Loit.

Tema sõnul oli tegelikult eesmärk see, et kolmest sportlasest pääseks põhivõistlusele kaks. «Proovivoor näitas seda, et kõik kolm on selleks suutelised. Kurb on tõdeda, et ainult üks sai. Aga ei tasu veel püssi põõsasse visata, sest väikse mäe võistlus on veel ees,» oli Loit lootusrikas.

Kuidas hinnata aga hooaja alguses Ruka MK-etapil 19. kohaga üllatanud, kuid vahetult enne Seefeldi MMi jalavigastuse saanud Artti Aigro seisundit? «Temast ootasime tegelikult kõige rohkem siin. Minu viimase info järgi talle enam jalg valu ei tee, aga kuna vahepeal pole saanud trenni teha, siis jõud on kadunud. Tehniliselt ta hüppab hästi, aga meestega võisteldes on ikkagi purakat ka vaja,» rääkis Loit.

Põhivõistlus Innsbrucki Bergiseli kuulsalt suurelt trampliinilt peetakse homme algusega kell 15.30. Postimehe ja Kanal 12 otseülekanne algab kell 15.20.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles