Postimees TV: kange mehemürakas näitas oma õrnemat poolt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ragbi on üks mehiste meeste mäng – minimaalselt polsterdatud mürakad jooksevad teineteisele otsa ja ei kurda, kui juhtuvad selle käigus haiget saama. Aga näiliselt lihtsalt suurtel lihakäntsakatel on ka südamlikum pool.

Hetkel on käimas ragbis Kuue rahvuse turniir ning täna ootab ees printsipiaalne kohtumine Walesi ja Inglismaa vahel. Lisaks rahvuslikele rivaliteetidele on mängus ka kõvasti sportlikku pinget, sest pärast kahte esimest mänguvooru on just need kaks meeskonda kogunud kaks võitu ehk püsivad kaotuseta. Tänane kohtumine võib seetõttu mängida võtmerolli tänavuse turniiri võitja selgitamisel.

Inglismaa koondise peatreener Eddie Jones võttis eilsele mängueelsele treeningule kaasa nunnu abilise – oma koer Annie. Kui muidu võiks ette kujutada, et suurel mehel on ka suur koer, siis Annie pole seda teps mitte. Tegu on papilloni tõugu kutsuga.

Jones on Inglismaa koondise peatreener alates 2015. aastast ja Annie treeningutele seltsi võtmises pole tema jaoks midagi uut - neljajalgne sõber käib ikka mehega kaasas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles