Avapoolajal kolm vigastatut juurde saanud United viigistas Liverpooliga, Arsenal võttis kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba mängus Unitedi ja Liverpooli vahel.
Paul Pogba mängus Unitedi ja Liverpooli vahel. Foto: Andrew Yates / Sportimage/PA Images

Inglismaa kõrgliigas peeti täna kaks kohtumist. Liverpool ning Manchester United leppisid 0:0 viigiga, Arsenal alistas 2:0 Southamptoni.

Liverpool võib küll näiliselt viigiga rahul olla, kuid tegelikkuses oleks sellest mängust Liverpool kindlasti võitu soovinud. Seda enam, et Manchester United pidi tegema ära kõik vahetused avapoolajal – viga said nii Ander Herrera, Juan Mata kui ka Jesse Lingard. Vaatamata sellele ei suutnud Liverpool mängu oma kasuks kallutada ja nii lepiti väravateta viiki.

Arsenal kohtumises Southamptoniga otsustas enda jaoks elu palju kergemaks teha. Arsenal avas skoori juba kuuendal minutil, kui pall leidis Alexandre Lacazette'i kaudu tee väravasse. Henrikh Mkhitaryan lõi Arsenali teise värava 17. minutil ja nii sai Arsenal tabelisse 2:0 võidu.

Liverpool tõusis viigiga tabelis taas liidriks, olles punktiga ees Manchester Cityst. Arsenal sai võiduga mööda Liverpooliga viigistanud Manchester Unitedist, Arsenal on nüüd 53 punktiga tabelis neljas, United langes viiendaks. Southampton on kaotuse järel 18. kohal olles endiselt väljalangemistsoonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles