Väljakul skandaali tekitanud väravavaht selgitas juhtunut

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kepa Arrizabalaga
Kepa Arrizabalaga Foto: NEIL HALL/EPA/Scanpix

Londoni Chelsea väravavaht Kepa Arrizabalaga selgitas, et ei soovinud oma käitumisega eilses liigakarika finaalis kuidagi klubi peatreenerit Maurizio Sarrit õõnestada.

Sarri otsustas eilses karikafinaalis 118. minutil väravavahti vahetada, sest Arrizabalaga oli juba mitmelt korral krampide tõttu väljakul arstiabi saanud. Arrizabalaga keeldus aga kategooriliselt väljakult lahkuma ning lõpuks jäigi ta väljakule.

«Ma tean, et sellest ei jäänud kõige parem mulje. Ma olen juba peatreeneriga rääkinud ning see oli arusaamatus. Ma ei tahtnud peatreenerile vastu rääkida. Tahtsin talle vaid öelda, et minuga on kõik korras. See oli pingeline hetk,» meenutas Arrizabalaga.

«Ma ei keeldunud väljavahetamisest. Ma tahtsin lihtsalt öelda, et ma saan jätkata. Minust saadi valesti aru. Ma ei oska mitte midagi muud rohkemat öelda,» jätkas Arrizabalaga.

Liigakarika finaali võitis 0:0 viigi järel 4:3 Manchester City. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles