Agassi: oleks minu teha, maksaksin Williamsile rohkem kui Nadalile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA tenniselegend Andre Agassi
USA tenniselegend Andre Agassi Foto: JULIAN SMITH / EPA/Scanpix

8-kordne Suure slämmi võitja Andre Agassi kommenteeris intervjuus Times of India`le nais – ja meestennisistide finantsilise võrdse kohtlemise printsiipi. Endise Ameerika tipptennisemängija Agassi arvates peaks rohkem raha saama need tennisistid, kelle mängude vastu on suurem huvi.

«Ma pole täpselt seda debatti jälginud, kuid kindlasti pole tegemist inimõiguste küsimusega. Me ei kõnele mingist julmast ebavõrdsusest, me räägime üsna mõnusast äraelamisest ja me räägime mõnede ärimeeste puhtärilistest otsustest,» ütles Agassi.

«Ühesõnaga kui sa maksad kellelegi lähtudes tema soost, siis sellele ei ole loomulikult kohta. Kuid kui sa teed ärilise otsuse, võttes aluseks selle, mis on sinu bisnesile parim, siis peaks sul olema õigus otsustada, et keda ja kui palju sa väärtustad,» arvas Agassi.

«Nii palju kui ma tean, vaadatakse Serena Willamsi mänge massilisemalt kui Rafael Nadali mänge. Pole minu asi öelda, et mida inimesed vaatama peaksid. Kuid kui ma oleksin ärimees, siis ma maksaksin Serenale rohkem, sest see oleks lihtsalt äri,» rääkis omal ajal ainuüksi auhinnarahadena üle 31 miljoni USD teeninud tennisekuulsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles