Chelsea peatreener Sarri skandaalist suurt numbrit ei tee: mõistsin olukorda valesti

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulivihane Maurizio Sarri
Tulivihane Maurizio Sarri Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Chelsea peatreener Maurizio Sarri väitis pärast skandaalse olukorraga lõppenud Inglismaa liigakarika finaali, et väravavaht Kepa Arrizabalaga lihtsalt mõistis olukorda valesti.

Sarri otsustas eilses karikafinaalis 118. minutil väravavahti vahetada, sest Arrizabalaga oli juba mitmelt korral krampide tõttu väljakul arstiabi saanud. Arrizabalaga keeldus aga kategooriliselt väljakult lahkuma ning lõpuks jäigi ta väljakule. Sarri oli pingil maruvihane loopides pudeleid ja joostes väljakult korraks ka minema.

«Ma mõistsin olukorda lihtsalt valesti. Sain olukorra kohta aimu alles siis, kui meeskonna arst jõudis väljakult tagasi varupingile ning mulle selle olukorra lahti seletas,» rääkis Sarri pärast kohtumist BBC-le.

«Arrizabalaga sai aru, et mina tahtsin vahetust teha selle pärast, et ta oli eelnevalt krampides olnud. Tema aga mõistis, et tal on kõik tervisega korras ja ta näitas keeldumisega seda, et saab mängu jätkata,» seletas Sarri.

Arrizabalaga jätkaski penaltiseeria ajal väravas. Chelsea'i puurilukk tõrjus ka Leroy Sane penalti, kuid samas lasi käe alt sisse lihtsasti püütava Sergio Agüero soorituse. Chelsea poolt eksisid aga David Luiz ja Jorginho ning nii tuli karikavõitjaks Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles