Noor jaapanlane saab WRC-autoga võistelda juba sel nädalavahetusel

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takamoto Katsuta.
Takamoto Katsuta. Foto: Karli Saul/ Scanpix

Toyota kinnitas, et juba sel nädalavahetusel näeb Soome autoralli meistrivõistluste etapil Joensuu rallil Toyota Yaris WRC-autoga stardis 25-aastast jaapanlast Takamoto Katsutat, vahendab rallit.fi.

«Katsuta areng kolme ja poole aasta jooksul, mis ta on meiega veetnud, on olnud väga muljetavaldav. Nüüd astume järgmise sammu keskendudes pikemale WRC2-programmile ja andes talle kahel Soome meistrivõistluste etapil võimaluse harjuda WRC-autoga. Eelolevaks hooajaks seatud eesmärgid on Katsutal aru saada püsivuse ja töötasakaalu tähtsusest pikkadel WRC-rallidel, kasvatada oma enesekindlust, õppida survega toime tulemist ja kerkida WRC täisprofessionaalseks sõitjaks,» sõnas Toyota tiimiboss Tommi Mäkinen.

Katsuta sõidab senise plaani järgi kaasa WRC2 arvestuses 13 MM-etappi 14-st. Vahele jääb vaid hooaja lõpetav Austraalia ralli. Rootsi rallil pidi jaapanlane katkestama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles