Veerpalu teeb endale uues ametis aina enam nime (3)

Andres Vaher, Seefeld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu on Seefeldis lõpetanud järjekordse testiringi ja läheb suuskadega, mil kiri «Polto», määrdeboksi
Andrus Veerpalu on Seefeldis lõpetanud järjekordse testiringi ja läheb suuskadega, mil kiri «Polto», määrdeboksi Foto: Tairo Lutter / Postimees

Olümpiavõitja Andrus Veerpalu võtab kummikud jalast, paneb Kasahstani tiimi määrdeboksi ukse enda järel kinni ja ruttab söögisaali. Kuuldes, et lõunapalad on otsas, teatab ta andrusveerpaluliku rahuga: «Nojah… Alguses oli veel hullem – lõunasöök pandi täpselt kõige kuumemale testimisajale. Aga mis seal ikka, oma võileivad ajavad asja ära.» 

Veerpalu tunnistab kaks päeva enne MMi 15 kilomeetri eraldistardist klassikasõitu intervjuus Postimehele, et too üks pärastlõuna võib otsustada ka tema tuleviku.

Olete hommikust õhtuni rakkes. Päevad on oluliselt pikemad kui ise rajal tegusid tehes.

Jah, siis tuli vaadata, et võimalikult puhanud ja heas vormis oleksid. Nüüd seda varianti ei teki. Oled hommikust õhtuni jala peal. Enda enesetundele mõtlemiseks ei jää aegagi. Tuleb panna maksimaalselt.

Ja ometi pakub see kõik naudingut…

Ikka, jah.

Miks siis küll? Kas seepärast, et muud ametit ei oska?

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles