Video: NBA tühistas absurdse tehnilise vea

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DeMarcus Cousins
DeMarcus Cousins Foto: Sam Sharpe / USA TODAY Sports

Korvpalliliiga NBA otsustas tühistada esmaspäeval Golden State Warriorsi keskmängijale DeMarcus Cousinsile vilistatud tehnilise vea.

Warriorsi ja Charlotte Hornetsi mängu neljandal veerandajal viskas Cousins põrandal vedelenud Jeremy Lambi korvpalliketsi väljaku äärde. Kohtunik Brian Forte reageeris kiiresti ning vilistas 28-aastasele Cousinsile tehnilise vea.

Alles eelmisel kuul pikast Achilleuse kõõluse vigastuses taastunud ning palliplatsile naasnud Cousins oli vilet kuuldes vihane. «Järgmisel korral astun ketsile ning murran hüppeliigese või vigastan taas Achilleuse kõõlust. Jätan ketsi lihtsalt väljakule vedelema. Ilmselt seda nad tahavadki. Olen järgmisel korral targem,» ütles Cousins sarkastiliselt.

NBA vaatas olukorra uuesti üle ning tühistas tagantjärele tehnilise vea. Cousinsi jaoks tähendab see seda, et talle jääb alles tehnilise veaga kaasnev 3000 dollari suurune trahviraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles