Floraga liitunud Vassiljev asub treeneripabereid tegema

Lauri Birkan
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev FC Flora treeningul.
Konstantin Vassiljev FC Flora treeningul. Foto: Sander Ilvest

FC Flora jalgpalliklubi sõlmis aastase lepingu pikka aega Poola kõrgliigasse kuulunud poolkaitsja Konstantin Vassiljeviga. Kolmel korral Eesti aasta jalgpalluriks valitud Vassiljev (34) ütles Postimehele, et tunneb end praegu väga hästi ning vajab uuesti Eesti ja siinse liiga ellu sisseelamiseks aega.

«Flora on Eesti suurim klubi ja oli väga atraktiivne, et mulle sellist võimalust pakuti. Kõik sujus väga kiiresti ning ootan hooaega suure huviga! Minu ülesanne on aidata oma uut klubi nii kõrgele ja kaugele kui võimalik,» ütles Vassiljev ning lisas, et kõige tähtsam on väljakul tõestada, et ta on jätkuvalt mängimiseks valmis ning saab oma kogemustega meeskonda toetada.

Koos Floraga juba esimese treeningu teinud Vassiljev tunnistas, et tal oli ka teisi valikuid, kuid Floraga klappis kõik kõige paremini. «Nüüd kontsentreerun pigem sellele, et end siin võimalikult hästi näidata ja olla klubile kasulik,» märkis Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles