El Clasico: Dembele ja Suarez panid Madridi Reali paika

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez ja Ousmane Dembele.
Luis Suarez ja Ousmane Dembele. Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Barcelona sammus muljetavaldava teise poolajaga igipõlise rivaali Madridi Reali üle jalgpalli Hispaania karikavõistluste finaali. Reali kodustaadionil peetud poolfinaali korduskohtumine lõppes külaliste 3:0 võiduga.

Kolme nädala eest Barcelonas toimunud avamäng jäi 1:1 viiki. Ka kordusmäng liikus viigi poole – avapoolaeg lõppes 0:0 –, kuid teisel kolmveerandtunnil pani Barcelona Reali konkreetselt paika. Valem oli lihtne: katalaanid realiseerisid supervõimalused ära, pealinlased mitte.

Barcelona haaras El Clasicos juhtohjad 50. minutil, kui Ousmane Dembele eeltöö vormistas väravaks Luis Suarez. Samad mehed sepistasid 19 minutit hiljem ka Barcelona teise värava. Taaskord Dembele söötjaks, kuid sedapuhku ei saanud värava ette tormanud Suarez tabamust enda nimele, sest pall läks Reali väravasse Raphael Varane jalast. Lõppseisu vormistas siiski Suarez, kes realiseeris 73. minutil enda teenitud penalti.

Barcelona finaalivastane selgub neljapäeval, 28. veebruaril, kui teises poolfinaalis kohtuvad Betis ja Valencia. Avamäng Betisi kodustaadionil jäi 2:2 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles