Kaia Kanepi langes USA turniiril konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepil on põhjust  mõtlik olla
Kaia Kanepil on põhjust mõtlik olla Foto: WILLIAM WEST / AFP/Scanpix

WTA Challenger tenniseturniiril Indian Wells`is kohtus Eesti teine reket Kaia Kanepi 1/8 finaalis kasahhitari Zarina Dijas`iga. Peale jäi Dijas 6:3 ja 7:6 (6).

Maailmas naiste edetabelis 86. positsiooni hoidev Kanepi lasi esimeses setis enda servil seisul 3:3 WTA rankingus 96.positsioonil oleval vastasel kaks korda järjest oma pallingu murda ning kaotas avaseti 3:6.

Teises setis murdsid mõlemad vastase servi ühel korral ning sett läks kiiresse lõppmängu. Seal oli kindlama närviga 25-aastane Dijas. Mängu esimese matšpalli Kanepi veel päästis seisuks 6:6. Kuid see oli kõik. Dijas võitis kiire lõppmängu 8:6 ja sellega kogu matši 6:3, 7:6.

33-aastane eestlanna lõi 1 tund ja 38 minutit kestnud mängus terve matši ainsa ässa ning tegi 3 topeltviga. Kanepit vedas alt esimese serv, mille õnnestumisprotsent oli vaid 44%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles