EOK president Urmas Sõõrumaa: enne ei saa kedagi süüdi mõista, kui faktid laual (5)

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa sõnas Postimehele, et EOK tugineb dopinguskandaali sattunud Eesti suusatajate Karel Tammjärve ja Andreas Veerpalu osas otsuste langetamisel reeglistikule ja juriidilistele faktidele.

«Mul on väga kurb tunne, kuid EOK kui organisatsioon lähtub siiski juriidilistest faktidest. Igal asjal on tõusud ja mõõnad, nii ka spordis,» lausus Sõõrumaa. «5. märtsil on EOK täitevkomitee koosolek, kus kindlasti asja arutame, loodame, et selleks ajaks on asjast täpsemalt teada,» vastas Sõõrumaa vihjele, kas EOK külmutab Eesti Suusaliidu rahastuse.

«Mis puudutab aga üldist taustainfot, nii Aleksei Poltoraninit kui Andrus Veerpalu, siis tundub, et see seotud ringkond on laiem kui ainult kaks meie poissi (Karel Tammjärv, Andreas Veerpalu). Eks see seos tekitab igasugu mõtteid. Kuid EOK tegutseb siiski vastavalt reeglistikule ning enne ei saa kedagi süüdi mõista, kui faktid laual,» rääkis EOK president.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles