Video. Alaver Veerpalu suurte võitude dopinguga seostamisest: puhas spekulatsioon (17)

Jürgen Puistaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karel Tammjärvele dopinguarsti Mark Schmidti kontakti vahendanud suusatreener Mati Alaver ütles, et praegusel dopingujuhtumil pole mitte mingist seost 2011. aastal alanud Andrus Veerpalu dopingusaagaga.

«Ma olen lubatud avalduse pressile juba teinud. Ma ei oska midagi tarka öelda. Ma saan kinnitada seda, mida ma ütlesin pressiteate vahendusel: aastal 2016 vahendasin Karel Tammjärvele kontakti saksa spordiarsti Mark Schmidiga. Saan öelda et see on minu elu suurim viga, mida ma siiralt kahetsen,» ütles Alaver.

«Palun vabandust, sest andestust selle teo eest ei saa, Eesti suusarahvalt ja spordiavalikkuselt. Tunnistan, et sellisel teol pole õigustust,» jätkas Alaver.

Väitele, et praegune ülestunnistus seab kahtluse alla ka kõik varasemad juhtumid, vastas Alaver: «Need on puhtalt spekulatsioonid, ma ei kinnita neid mingil juhul.»

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles