Naomi Osaka palkas uue treeneri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: Grant Winter/UK Sports Pi/SIPA / Grant Winter/UK Sports Pi/SIPA/Scanpix

Maailma naiste tennise esinumber Naomi Osaka palkas oma tiimi uueks peatreeneriks Jermaine Jenkins`i. Osaka andis sellest teada kolmapäeval sotsiaalmeedia vahendusel.  

sotsiaalmeedia vahendusel.  

«Meil oli tiimiga mõnus õhtusöök,» kirjutas Osaka Twitter`is. «Tahan tänada Jermaine Jenkins`it, et ta meie meeskonnaga ühines.»

34 -aastane Jenkins oli 2015.aastast kuni eelmise hooajani Venus Williams`i sparringupartner. Huvitava kokkusattumusena on tema noorem vend Jarmere Jenkins sparringupartneriks Serena Williamsile.

Jaanuaris nimetati Jenkins USA tennisenaiskonna treeneriks.

Kaks nädalat tagasi teatas valitsev Austraalia lahtiste meister, et loobub oma nüüdseks endise juhendaja Sascha Bajin`i teenetest.

Pärast Dubai turniiri ütles Osaka, et hakkab otsima uut treenerit. «Pole just väga mõtekas Indian Wells`i ilma treenerita minna,» lausus jaapanlanna, kes eelmisel aastal sama suurturniiri võitis.

Osaka alustab mänge Indian Wells`is BNP Paribas Open`I põhiturniiril 6. märtsil. Turniiril osaleb ka Eesti parim naistennisist Anett Kontaveit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles