Kahe kuuga viis kilo juurde võtnud Northug muretseb: kes teab, kui paks ma viie aasta pärast olen (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug detsembrikuisel pressikonverentsil, kus teatas karjääri lõpetamisest.
Petter Northug detsembrikuisel pressikonverentsil, kus teatas karjääri lõpetamisest. Foto: OLE MARTIN WOLD/AFP/Scanpix

Petter Northugi suusatajakarjäär on otsas, mis tähendab, et ta saab nautida elu veel rohkem kui seda varem tegi. Näiteks ilmus ta Seefeldis intervjuule Rootsi ajalehega Expressen pärast öö läbi pidutsemist ja tunnistas ausalt, et on korralikus pohmellis.

«Sa tahad tantsupõrandail olla ja näidata, et rütm on sul verega kaasa antud. Ja et sa oled jätkuvalt heas vormis,» rääkis Northug, kes on peoloomaameti kõrvalt MMil rakkes ka telekanali TV2 stuudioeksperdina. Mehe kalender, et mitte öelda tantsukaart, on seega täis. «Päris keeruline on. Pole kerge ekspert olla. Õnneks saab MM varsti läbi, sest ma pean puhkama.»

Northugi elu on pärast sportlaskarjääri lõpetamist läinud samas lihtsamaks. Samas rõhutab ta, et pole end käest lasknud – vaatamata viiele tekkinud lisakilole. «Olen teinud kõvasti jõutrenni. Ilmselt olen nüüd õlgadest veidi laiem, aga see on kõik lihas, mitte rasv,» selgitas Northug. «Aga nagu ma juba varem ütlesin, siis kes teab, mis viie aasta pärast saab. Kui paks Petter Northug siis on? Võimatu ennustada.»

Viie aasta perspektiivist rääkides mõtiskles suusataja ka pereelust: «Ma arvan, et oleksin hea isa, aga… Ilmselt on suusamaailmal, Rootsil ja Norral hea meel, kui nad Northugidest veidi puhata saaks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles