Järgmine eesti vormelilootus liitus Prema tipptiimiga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron oma uue F4 vormeliga.
Ralf Aron oma uue F4 vormeliga. Foto: Prema Powerteam

15-aastane Paul Aron käib Jüri Vipsi ja venna Ralf Aroni sisse käidud rada ning alustab oma vormelikarjääri Prema Powerteam tippmeeskonnas, mille arenguredel võib viia välja kuni F2-sarjani. Eesti noor võidusõitja istub esimese hooga F4-masina rooli.

Prema meeskond annab teada, et Paul Aron sõidab sel hooajal täisprogrammiga kaasa Itaalia meistrisarjas ja osaleb ka valitud Saksamaa F4 etappidel. Tema vanem vend Ralf on Itaalia F4 meister 2015. aastast, Vips võitis sama sarja 2017.

«Mul on suur rõõm oma esimeseks vormeli- ja F4-hooajaks Prema Powerteamiga liituda. Eelmisel aastal oli mul väga edukas kardihooaeg (CIK-FIA OKJ ja WSK meistrite karikasarja tšempion – toim) ja ootan autovõidusõidus sama tegemist,» sõnas Aron tiimi pressiteate vahendusel. «Mul on juba meeskonnast ja võistlussarjast mingi aimdust tänu oma vennale, kes esindas Premat ja võitis Itaalia F4 meistritiitli. Oleks tore jätkata tema sammudes ja ma ei suuda hooaja algust ära oodata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles