Martin Loo alustas Itaalia karikasarja esikümne piirimail

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo
Martin Loo Foto: Ruggero Saccon

Eesti parim maastikurattur Martin Loo (Elios Code Factory Racing) pälvis Itaalia karikasarja esimesel etapil Andoras (UCI C2) 11. koha.

Võistluse võitis Prantsusmaa maastikurattur Stephane Tempier (Bianchi Countervail) ajaga 1:26.22. Pjedestaali madalamatele astmetele pääsesid itaallased Andrea Tiberi (Santa Cruz Fza Mtb Pro Team) ja Gerhard Kerschbaumer (Torpado Ursus) , kes kaotasid võitjale vastavalt 33 sekundiga ja ühe minuti ja 18 sekundiga. Loo jõudis Tempierist finišisse hiljem neli minutit ja 25 sekundit. 

«Sõidu esimene osa oli raske. Olen aasta alguses vähem intensiivselt treeninud, sest olulisemad sõidud on pea kõik hooaja teises pooles,» rääkis Loo võistluse järel. «Sõidu teine osa oli oliliselt parem ja parandasin kohta pidevalt.»

Kokku sai võistlusel tulemuse kirja 71 ratturit. 21 võistlejal tuli võistlus pooleli jätta. Möödunud hooajal lõpetas Loo Itaalia karikasarja kokkuvõttes 2. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles