Uus kuum spordipaar: hokiäss Ovetškin ja tennisekaunitar Kirilenko

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Kirilenko ja Aleksandr Ovetškin
Maria Kirilenko ja Aleksandr Ovetškin Foto: twitter

Spordimaailmas on tekkinud uus kuum paar, üksteist on leidnud Venemaa tennisekaunitar Maria Kirilenko ning hokiäss Aleksandr Ovetškin, vahendab Yahoo.

Washington Capitalsis mängiv Ovetškin postitas Twitterisse pildi endast ja Kirilenkost ning kirjutas: «Mina ja mu tüdruksõber Maria... ta on minu kuninganna!!!!»

Kirilenko oli varem aastaid koos Venemaa tennisisti Igor Andrejeviga.

24-aastane Kirilenko pole aga esimene Venemaa tennisist, kes hokimängijasse armunud. Mulluse hooaja järel karjääri lõpetanud Jelena Dementjeva abiellus suvel Maksim Afinogenoviga, 2004. aasta French Openi võitja Anastassia Mõskina esimese lapse isa on väidetavalt Konstantin Kornejev ning endine tennisist Anna Kurnikova oli abielus Sergei Fjodoroviga ning kihlatud Pavel Burega. Kurnikova ise on küll abielu Fjodoroviga eitanud, kuid Fjodorov ja tema agent on korduvalt kinnitanud, et nad abiellusid 2001. aastal ja lahutasid 2003. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles