Kalevi peatreener: Jõesaar oli meie võtmemängija, aga nägite ju ise, kuidas Keedus mängis

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Keedus (palliga).
Erik Keedus (palliga). Foto: Tairo Lutter

Donaldas Kairys ütles pärast VTB Ühisliigas Minski Tsmoki alistamist, et tema hoolealused pidasid oma mänguplaanist väga hästi kinni. Lisaks märkis ta, et Erik Keedus asendas Hispaania kõrgliigasse siirdunud Janari Jõesaart hästi.

«Tahtsime kodupubliku ees korraliku esituse teha. Esimesel poolajal eksisime kaitses. Kuid teise poolaja alguses tahtsime vigu vältida,» ütles leedulane. «Oleme selles kooseisus saanud teha vaid ühe korraliku treeningu,» lisas Kairys.

Küsimuse peale, kas tunnete Jõesaarest puudust, vastas Kairys, et loomulikult oli Janari üks kolmest võtmemängijast, kuid meeskonnal on sellele positsioonile mitu alternatiivi. «Nägite ju ise, kui hästi Erik Keedus täna mängis,» kommenteeris Kairys. 

Keeduse arvele kogunes 108:83 võidumängus Minski Tsmoki üle 15 minutiga kümme punkti, kaks lauapalli ja üks resultatiivne sööt. Tema +/- näitaja oli 24, parem näitaja (27) oli vaid meeskonnakaaslasel Arnett Moultrie’il, kes kerkis ka 26 punktiga üleplatsimeheks.

Kalev/Cramo peatreener Donaldas Kairys.
Kalev/Cramo peatreener Donaldas Kairys. Foto: Tairo Lutter

Valgevene meeskonna loots Rostislav Vergun sõnas pärast mängu, et Kalevi-suguse hästi organiseeritud meeskonna vastu saada, peab mängima 40 minutit.

«Täna mängisime kakskümmend minutit, sellest on vähe et Kalevi-sugusele meeskonnale vastu saada, kuid oleme noor ambitsioonikas meeskond ning teeme kõik selleks, et hooaja lõpuks ei oleks me tabeli viimasel real,» rääkis Vergun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles