Vene ei mahtunud Gran Canaria kaotusmängus isegi pingile

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: CB Gran Canaria / Facebook

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria sai järjekordse kaotuse, jäädes koduses Hispaania kõrgliigas 87:89 alla Burgos San Pablo meeskonnale.

Meeskonnakaaslastega mänguaja nimel heitlev Vene ei mahtunud sedapuhku isegi Gran Canaria koosseisu. Peale Vene jäi koosseisust välja veel kaks võõrmängijat. Lisaks ei saanud kaks mängijat osaleda vigastuse tõttu.

Võõrsil mänginud Gran Canaria edukaim korvikütt oli 17 punkti kogunud Marcus Eriksson. Jacob Wiley ja Cory Jefferson lisasid mõlemad 13 silma. Üleplatsimees oli San Pablo Burgose pallur Dominique Sutton, kelle arvele kogunes 19 punkti.

Hispaania kõrgliigas neljanda järjestikuse kaotuse saanud Gran Canaria asub 18 meeskonna konkurentsis 16. kohal, kuid koht tagapool olev Murcia meeskond on teeninud sarnaselt Gran Canariale kuus võitu ja 15 kaotust. Viimasel positsioonil paikneb Gipuzkoa meeskond, kes saavutanud vaid neli võitu. Järgmiseks hooajaks langevad aste madalamale kaks kehvemat meeskonda.

Gran Canaria peab järgmise mängu Hispaania kõrgliigas 10. märtsil, kui kohtub võõrsil Janari Jõesaare uue koduklubi Tenerifega, kes hoiab 12 võidu ja seitsme kaotusega seitsmendat kohta. Jõesaar pole vigastuse tõttu Tenerife eest veel debüteerinud, see võib aga juhtuda just mängus Gran Canariaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles