Liverpool komistas linnarivaali otsa

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Michael Sedgwick / www.imago-images.de

Kui Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jääb hooaja lõpuni üheksa mängudevooru, juhib meistrivõistlusi tiitlikaitsja Manchester City.

Laupäeval võõrsil Riyad Mahrezi värava toel Bournemouthist 1:0 jagu saanud Manchester City peab tänukirja saatma Evertonile, kes mängis päev hiljem 0:0 viiki linnarivaal Liverpooliga. Jürgen Kloppi hoolealused valdasid palli küll 58 protsenti mänguajast ja sooritasid kümme pealelööki Evertoni seitsme vastu, kuid nahkkera nad väravasse ei suutnud toimetada.

Londoni Chelsea alistas võõrsil Gonzalo Higuaini ja Jorginho tabamustest Fulhami tulemusega 2:1. Väljakuperemeeste värava eest hoolitses Calum Chambers. Kõik väravad sündisid avapoolajal.

Leicester City jäi sama tulemusega võõrsil alla Watfordile. Leicester värava lõi Jamie Vardy, Watfordi eest olid täpsed Troy Deeney ja Andre Gray. Seejuures lõi Watford võiduvärava teisel üleminutil.

71 punkti kogunud Manchester City edestab Liverpooli ühe silmaga. Tottenham Hotspuril on kirjas 61, Manchester Unitedil 58, Londoni Arsenalil 57 ja Londoni Chelseal 56 punkti. Järgmises voorus, 10. märtsil kohtuvad omavahel kaks tippmeeskonda, Arsenal ja United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles